Americana Film Fest continua a Filmin i Madrid

Un cop superat el primer cap de setmana a Barcelona, l’equip d’Americana Film Fest vol fer un agraïment a tot el públic que ha vingut aquests dies als Cinemes Girona, Zumzeig i Phenomena demostrant un cop més que la cultura és segura.

Americana segueix. Molts dels títols més esperats d’aquesta edició arriben aquesta setmana a Filmin. És el cas de la guanyadora del jurat jove Blanco de verano, el musical coral que ha entusiasmat al públic Summertime, la tendresa del nostre estimat Alexandre Rockwell a Sweet Thing, o l’odissea científica de la clausura Spaceship Earth. No perdeu de vista el calendari de la programació a Filmin durant aquests dies.

 

Pels amants de l’experiència en sala de cinema de Madrid, el proper cap de setmana podran gaudir d’una selecció dels millors títols del festival: Bienvenidos a Chechenia, Black Bear, El verano de Cody, La noche de los reyes, Lapsis, Palm Springs, la guanyadora del premi del jurat Shiva Baby, Spaceship Earth i The Killing of Two Lovers. Totes elles es podran veure al Círculo de Bellas Artes per 6€.

 

Una altra cita imprescindible serà la retrospectiva en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya de la nostra estimada directora Kelly Reichardt: River of Grass, Old Joy, Wendy and Lucy, Meek’s Cuttof, Night Moves, Certain Women i Owl en pantalla gran. Un dels must d’aquesta edició.

 

També aquesta setmana comença la Route 66, que porta una selecció dels millors títols del festival per tot el territori nacional: Vic, Manresa, La Garriga, San Sebastián o Vilafranca.

 

Una altra cita imprescindible per aquesta setmana serà el proper dijous 11 amb la sessió professional: (Re)definir les finestres d’exhibició, en col·laboració amb Pantalla, la Federación Estatal de Coordinadoras de Festivales de Cine i Catalunya Film Festivals, us conviden a una taula de treball oberta, que compta amb la participació de José Luis Cienfuegos (Profestivales 21), Ramiro Ledo (Promio)Silvia Lobo (Próxima)José Antonio de Luna (AEVOD) i Elena Subirá (Pantalla) i que estarà moderada per Tito Rodríguez (ICAA).

 

També comencen aquesta setmana les sessions per instituts en col·laboració amb la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

Americana comença la seva segona setmana amb més energies que mai i amb moltes ganes de seguir fent l’indie.