Americana Film Fest continua a Filmin i Madrid

Un cop superat el primer cap de setmana a Barcelona, l’equip d’Americana Film Fest vol fer un agraïment a tot el públic que ha vingut aquests dies als Cinemes Girona, Zumzeig i Phenomena demostrant un cop més que la cultura és segura.

Americana segueix. Molts dels títols més esperats d’aquesta edició arriben aquesta setmana a Filmin. És el cas de la guanyadora del jurat jove Blanco de verano, el musical coral que ha entusiasmat al públic Summertime, la tendresa del nostre estimat Alexandre Rockwell a Sweet Thing, o l’odissea científica de la clausura Spaceship Earth. No perdeu de vista el calendari de la programació a Filmin durant aquests dies.

Consulta la graella de Filmin

 

Pels amants de l’experiència en sala de cinema de Madrid, el proper cap de setmana podran gaudir d’una selecció dels millors títols del festival: Bienvenidos a Chechenia, Black Bear, El verano de Cody, La noche de los reyes, Lapsis, Palm Springs, la guanyadora del premi del jurat Shiva Baby, Spaceship Earth i The Killing of Two Lovers. Totes elles es podran veure al Círculo de Bellas Artes per 6€.

Consulta la graella de Madrid

 

Una altra cita imprescindible serà la retrospectiva en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya de la nostra estimada directora Kelly Reichardt: River of Grass, Old Joy, Wendy and Lucy, Meek’s Cuttof, Night Moves, Certain Women i Owl en pantalla gran. Un dels must d’aquesta edició.

Consulta la graella de la Filmoteca de Catalunya

 

També aquesta setmana comença la Route 66, que porta una selecció dels millors títols del festival per tot el territori nacional: Vic, Manresa, La Garriga, San Sebastián o Vilafranca.

Consulta les sessions de la Route 66

 

Una altra cita imprescindible per aquesta setmana serà el proper dijous 11 amb la sessió professional: (Re)definir les finestres d’exhibició, en col·laboració amb Pantalla, la Federación Estatal de Coordinadoras de Festivales de Cine i Catalunya Film Festivals, us conviden a una taula de treball oberta, que compta amb la participació de José Luis Cienfuegos (Profestivales 21), Ramiro Ledo (Promio)Silvia Lobo (Próxima)José Antonio de Luna (AEVOD) i Elena Subirá (Pantalla) i que estarà moderada per Tito Rodríguez (ICAA).

(Re)definir les finestres d’exhibició

 

També comencen aquesta setmana les sessions per instituts en col·laboració amb la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

Americana comença la seva segona setmana amb més energies que mai i amb moltes ganes de seguir fent l’indie.