Torna melòmans al Centre Cívic Albareda!

Aquest mes de maig podrem gaudir de la segona edició del Cicle Melòmans! Tres projeccions gratuïtes que ens aproparan novament a l’univers musical al Centre Cívic Albareda a través del millor cinema de tots els temps. En aquesta ocasió aprofundirem en el jazz! Totes les sessions seran dinamitzades pel Gerard Dalmau (estudiant de Història i Anàlisi cinematogràfic a La Casa del Cine de Barcelona) i recordeu que es requereix inscripció prèvia aquí.

 

Programació

 

RAY (Taylor Hackford, 2004)
Dijous 10 de maig 19:30

La vida de Ray Charles és una alternança de triomfs i fracassos personals que se succeeixen al llarg d’una dilatada carrera al món de l’espectacle. La pel·lícula se centra en el període més explosiu de la carrera de Charles, que comença quan aquest jove cec puja a un autobús a Florida i creua el país per anar a parar a l’emergent escena jazzística de Seattle.

BIRD (Clint Eastwood, 1988)
Dijous 24 de maig 19:30

El saxofonista Charlie Parker arriba a Nova York l’any 1940. Aviat es converteix en un llegendari músic de jazz, al qual es referiran com a Bird. Charlie va ser un geni que va canviar per complet el concepte de la música moderna, però a causa de les seves addicions la seva vida es tornà agitada i obstaculitzada.

MILES AHEAD (Don Cheadle, 2015)
Dijous 31 de maig 19:30

Miles Davis, en el cim d’una brillant i prolífica carrera al capdavant de l’avantguarda i modernitat de la innovació del jazz més actual, desapareix sobtadament de l’ull públic durant cinc anys fins que un reporter musical (Dave Braden) i ell emprenen una aventura intensa per recuperar una cinta sostreta que contenia l’enregistrament de les últimes composicions musicals de l’artista.