(Re)definir les finestres d’exhibició

Sessió de indústria online: 11 de març, 10:30, a Youtube

 

El proper 14 de març farà un any de la declaració d’estat d’alarma a Espanya per la crisi del covid. Durant aquest any, el sector cinematogràfic s’ha vist afectat, especialment amb el tancament de sales. Aquest fet ha repercutit directament al funcionament habitual de festivals i distribuïdores, però també a les plataformes en streaming, que han servit de refugi per a espectadors, festivals i distribuïdores.

Durant aquest any també han nascut cinc associacions, que representen en conjunt als diferents actors involucrats al circuit d’exhibició cinematogràfica.

Americana Film Fest, en col·laboració amb Pantalla, la Federación Estatal de Coordinadoras de Festivales de Cine i Catalunya Film Festivals, us conviden a una taula de treball oberta, que compta amb la participació de José Luis Cienfuegos (Profestivales 21), Ramiro Ledo (Promio), Silvia Lobo (Próxima), José Antonio de Luna (AEVOD) i Elena Subirá (Pantalla) i que estarà moderada per Tito Rodríguez (ICAA).

A la trobada es partirà de les afectacions post-covid per compartir inquietuds i plantejar possibles actuacions i millores entre sales d’exhibició independents, distribuïdores, festivals i VODs, amb la intenció d’extrapolar l’impuls associatiu a tot el sector, veient com col·laborar cinemes, distribuïdores, festivals i VODs per tal de definir un nou entorn favorable per tot el sector.