Americana Film Fest arriba a Filmin

Aquest any Americana també es realitza online. A Filmin trobaràs totes les pel·lícules de les seccions oficials a la teva disposició amb alguna excepció. Títols destacats com la inauguració del festival El verano de Cody (Driveways) d’Andrew Ahn, el joc de meta ficció Black Bear de Lawrence Michael Levine, la guanyadora de SXSW Freshman Year (Shithouse) de Cooper Raiff, la distoía geek Lapsis de Noah Hutton o el cinema d’autor de Tim Sutton a Funny Face.

Gairebé tots els curts de festival estaran disponibles per a tots els subscriptors de la plataforma. Una acurada selecció de l’any amb comèdies esbojarrades amb Steve Buscemi, el nou treball de Julia Barnes o cintes que juguen amb el gènere de terror i la ciència ficció. És important destacar la presència de 7 curtmetratges de l’edició d’enguany de festival de Sundance entre els quals destaca A Concerto is a Conversation present en l’actual shortlist dels Oscars.

Una altra secció imprescindible i només disponible a Filmin serà la secció Discoveries, formada per una selecció de les millors pel·lícules actualment inèdites de festival. Títols com Take me to the River de Matt Sobel, Yosemite de Gabrielle Demeestere, l’odissea cap a la NBA de Chi-Town de Nick Budabin, l’anterior pel·lícula d’Alma Har’el LoveTrue, Starlet de Sean Baker o pel·lícules que van entusiasmar el públic de Barcelona en la passada edició com 17 Blocks de Davy Rothbart o Antología de un pueblo fantasma de Denis Côté.

Tot això i més ho trobaràs al canal de festival a Filmin

Tingues en compte que cada llargmetratge de la secció oficial té un calendari propi. És a dir, les pel·lícules tenen un dia d’entrada i un dia de sortida entre el 2 i el 14 de març. La programació disposa de dos tipus de títols: en subscripció i premiere. És per això que el festival posa a disposició el públic un abonament que consisteix en un mes de subscripció i 3 tiquets premiere per 14,99 €.

 Aquest any Americana també es celebra a casa. Acompanya’ns a Filmin!