Americana Film Fest et desitja Bones Festes!

A l’Americana rebem les festes amb alegria. Aquest any ha estat ple de reptes i és ara durant les festes de Nadal que volem posar la vista en la propera edició. Agafa l’agenda: la propera edició de l’Americana Film Fest tindrà lloc del 15 al 20 de març a Barcelona i del 25 al 27 de març a Madrid. El festival continua a les seves seus habituals: Cinemes Girona, Zumzeig, Phenomena i Filmoteca de Catalunya a Barcelona i Círculo de Bellas Artes a Madrid. Com ja va passar l’any passat el festival també disposarà d’una pantalla online a la plataforma Filmin.
 
Un any més, durant aquestes dates us volem oferir una oferta única per poder gaudir de l’abonament de 6 entrades a Barcelona per només 30€. Recorda que aquest abonament després de festes passarà a valdre 35€. Com sempre es tracta d’un abonament compartible amb les persones que t’acompanyin i que podràs bescanviar un cop anunciem tota la programació del festival a finals de febrer.
 
A continuació us anunciem els dos primers títols de la novena edició de l’Americana Film Fest:

John and the Hole
(Pascual Sisto)


Present al Festival de Sundance i premiada al de Deauville com a la millor pel·lícula revelació, John and the Hole ens presenta la història d’en John  i la seva família quan aquest primer es troba amb un búnquer al mig del bosc per casualitat. Una fauna de terror protagonitzada per Michael C. Hall, el famós Dexter de la sèrie.

Zola
(Janicza Bravo)

El segon llargmetratge de Janicza Bravo després de Lemon (Americana 2018) està protagonitzat per Taylour Paige, Riley Keough i Nicholas Braun. Zola és la pel·lícula més nominada d’aquest any als Independent Spirit Awards i sens dubte una de les comèdies més esbojarrades de la temporada.

Que gaudiu d’unes bones festes i us esperem a l’Americana Film Fest com cada any.

#Feslindie #Americana2022