Una nit d'stand up

09mar20:3020:30 70 minUna nit d'stand upCinemes Texas - Sala 1, C/ de Bailèn, 205

Sinopsi

El cinema indie i l’stand up s’han anat entrellaçant al llarg de la seva història. Es pot dir que durant els 1970 els directors de la nova fornada de cinema nord-americà prenen la capdavantera de la indústria, i els nous còmics americans esdevenen també superestrelles.

No és estrany que molts cineastes hagin plasmat aquest món en les seves pel·lícules i que una infinitat de còmics s’hagin convertit en actors predilectes del públic. Multitud de directors han
volgut retratar què passa entre les bambolines de la comèdia solitària. Des de Judd Apatow i Nora Ephron a Gillian Robespierre i Milos Forman.

A l’Americana hem pogut veure humoristes com Demetri Martin o Tig Notaro fent d’actors, com un grup de còmics d’impro maldaven per sobreviure a Don’t Think Twice i sabem de l’afició per l’stand up de directors com Joel Potrykus (Buzzard) que va centrar el seu debut en aquesta disciplina, sense oblidar l’excel·lent curt She Used to Laugh.

Per retre homenatge a aquesta relació tan fructuosa, Americana en col·laboració amb Cruïlla Comèdia i Talent Barcelona presenta una nit on el cinema independent i l’escena catalana de comèdia es troben definitivament.

El còmic i guionista Pau Roigé farà de mestre de cerimònies en una nit única amb Irene Francolí, Andrés Fajngold, Enzo Vizcaíno i Març Llinàs.

Entrades

Entrades

Data

dissabte 09 març, 20:30

No Comments

Post A Comment